Polenresor

WISELKA

HOTEL VILLA PARK SPA & WELLNESS ***

[slideshow_deploy id=’5760′]

Ett intimt, familjedrivet pensionat med en hemtrevlig atmosfär. En perfekt plats för människor som uppskattar lugn och ro, och vila i en vänlig miljö i naturen och för dem som för ett ögonblick de vill komma ifrån ”stadsbruset”. På ön Wolin, 9 km öster om Międzyzdroje i utkanten av Wolin Nationalpark. Stilfullt och individuellt inredda rum, TV, pentry och internetanslutning. Restaurang, bar, spaavdelning med jacuzzi och bastu. Antal rum: 20 Antal våningar: 3 Hiss: NEJ.
Avstånd: Świnoujście 26 km, Strand 900 m Check-in/out: 16.00/11.00

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Hotell-Villa-Park-1-1024x192.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram