Hotellpaket med UNITY LINE

WIEN HOUSE

AMBER BALTIC MIEDZYZDROJE

Ca 15 km från färjeläget ligger denna fina badort Miedzyzdroje. Ni bor på detta lyxiga hotell placerat vid stranden på ena sidan och gångpromenaden på andra sidan, perfekt läge! Miedzyzdroje är en mycket trevlig liten by med många restauranger, kaféer och barer. I byn erbjuds både semester och året-runt boende samt många turistattraktioner. Besöker du Międzyzdroje bör du inte missa den berömda strandpromenaden med den 300 meter långa piren, vaxmuseet, bison reservatet och Wolins Naturmuseum.  Stranden är mycket bred och sträcker sig väldigt långt över Polens nordvästra kust. Är du golfspelare så kan du dessutom spela på hotellets egna Golfbana inte långt från Hotellet. Du åker bekvämt med Hotellets minibuss mellan hotellet och Golfbanan. Ni kan boka både hotell och green fee bekvämt med oss. BILDSPEL

Hotell Radisson Szczecin
Hotell Radisson Szczecin

HOTELL RADISSON BLU
I denna närmast Parisisk innerstadsmiljö väntar i Polens tredje största stad Szczecin, mycket vackert belägen vid Oders flodmynning. Faktum är att staden delar sin stadsplanering med den franska huvudstaden, eftersom Georges-Eugène Haussmann på 1880-talet moderniserade Szczecin med de typiska breda boulevarder och rondeller som kännetecknar hans arbete i Paris. I denna gröna och lummiga port till Polen är det lätt att trivas. Här vimlar det av shoppingmöjligheter, erkänt fina spa anläggningar och ett glittrande nöjesliv med pubar och klubbar. De gröna parkerna och vattenlandskapet kring Oder gör Szczecin till ett absolut måste för dig som vill ha ett skönt avbrott på nära håll. Staden och dess omgivningar lockar också med Europas bästa inomhusbana för gokart och golf i toppklass på Binowo Park. Missa heller inte chansen att njuta av det traditionella polska köket i slow food-tappning. Och med ett besök i bunkrarna från andra världskriget kommer du ner i Szczecins mörka undre värld. Välkommen till denna vänliga och leende polska pärla. 

HOTELL POLONIA I KRAKOW. (Flyg eller Tåg)
Behövs det skrivas något om Polens kanske vackraste stad? Denna underbara vackra stad har allt ni kan önska er, Kaféer, barer och restauranger över allt. Man kan gå runt i dessa pittoreska smågater i gamla stam, ta sig en kall öl på torget och bara vara. Gå in och titta i den vackra Mariakyrkan som ligger på torget, saluhallen som ligger mitt i torget. Listan är oändlig på vad man kan göra i denna vackra stad. Vill ni besöka Auschwitz så är vi specialister på det, vi har ca 1400 resenärer om året som reser med Auschwitz.se Sidan tillhör Polenresor.se.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.