Warszawa 4 dagar

Individuell resa till Warszawa. Från två personer – Pris per person med flyget 2995 kr

Resa till Warszawa med hotell i 4 nätter.

Warszawa 4 dagar – resplan

Dag 1

Avresa med flyg från den närmsta flygplatsen från där ni bor. Ankomst till flygplatsen i Warszawa som ligger i utkanten av staden. Därifrån kan ni sedan ta buss eller Taxi till Hotellet. Lär er gärna använda bussarna för de kostar väldigt lite och de avgår hela tiden.

Dag 2

Resa till WarszawaVi rekommenderar er till att ta er till Gamla Stan, lika bra att se den första dagen då ni säkert vill dit fler dagar.

Dag 3

Boka resa till Warszawa md PolenresorCongressowa, en mäktig byggnad som Ryssland byggde och skänkte till Polen. Polackerna själva är inte stolta för den på grund av att den representerar förtrycket och kommunismen från Ryssland. Finns nattklubb, biografer bland annat i den nu.

Dag 4

Resor till Warszawa i PolenOm ni är intresserade av andra världskriget och massmorden som Tyskarna gjorde så bör ni besöka Gettot i Warszawa, ett museum med en del byggnader sparade sedan kriget.

Klart så finns det otroligt mycket annat att se, köp en turistbok om Warszawa och planera er resa dag för dag, skicka oss era namn och vi bokar flyget och Hotellet åt er. Affärer i det oändliga för den som är shopping intresserad, Missa inte att besöka en av marknaderna, prata med de på hotellet så förklarar de vägen för er.

Skulle ni vilja lägga till fler nätter så går det bra. 350 kr per person natten.

Boka resan Warszawa 4 dagar

Nedan kan du skicka en förfrågan om att boka Warszawa 4 dagar. En kopia på förfrågan kommer skickas till din angivna e-postadress. Du kan även boka denna resa på tel: ☎ 08-559 26 461 eller tel: ☎ 031-799 94 39.

Namn

Din e-postadress (viktigt att det blir rätt)

Ditt telefonnummer

Namn på medresenärer

Önskat utresedatum


Önskat antal enkelrum

Önskat antal dubbelrum

Meddelande (frivilligt)