KRAKOW

Unna Dig en härlig kortresa till Krakow, en av Europas vackraste städer.

Unna Dig en härlig kortresa i en av Europas vackraste städer Krakow. På bara fyra dagar så käns det att man varit borta och man kommer hem med nyladdade batterier och fantastiska minnen.

Det finns otroligt mycket vackert att se i Krakow, exempel såsom hundra år gamla vackra byggnader, vackra vyer och konstverk i världsklass. Krakow är stolta över att ha den finaste samlingarna i Polen, och museer runt om i världen är avundsjuka på alla dess skatter. Det är inte så att stan är full av historiska världsattraktioner eller makalösa konstmuseer. Det är staden i sig som är underbar.

Under fyra dagar har du möjligheten till att beskåda och uppleva det historiska och romantiska Krakow.

Utflykter till koncentrations- och utrotningslägren Auschwitz utanför Kraków som ger en smärtsam påminnelse om de grymheter som människor är i stånd att utföra och den underbara saltgruvan Wieliczka Ingår i samtliga Polenresors Krakow paket. Saltgruvan Wieliczka kan bytas ut mot Guidning i Krakow om man vill det.

Guidad rundtur i Gamla Stan och låt dig tjusas av dess innersta hemligheter eller bara njut av en kopp kaffe på något av kaféerna i sekelskiftesmiljö.

Vare sig ni gillar att äta gott, gå på nattklubb, sitta med en kall Öl och njuta på torget i Gamla Stan eller shoppa så är utbudet i det närmaste oändligt.

Våra flygpaket är upplagda med tre övernattningar lägga till fler övernattningar om ni så önskar.