Resevillkor

Flygbolaget Wizzair samt Polenresor.se-regler för paketresor.

Flygbolagen ändrar reglerna ganska ofta utan att meddela oss, därför är det bättre att ni läser gällande regler som gäller när ni skall åka.

Regler om Bagage: Ryanair!           Norwegian           Wizzair!

Flygbolagen har avbokningsskydd och olika reseförsäkringar. Gå in på det flygbolaget som ni skall resa med och läs deras regler. Meddela oss om ni vill ha reseförsäkring innan vi bokar flygbiljetten åt er.

Cancelation / Avbokning gällande de delar i Polen som Hotellet, utflykterna, busshyran, restaurangerna

Flyget går ej att avboka om ni inte köpt något avbokningsskydd. Om ni köpt avbokningsskydd då är det flygbolaget som avgör vad ni får tillbaka. Det är ni som måste kontakta flygbolaget och ange anledningen till att ni avbokat. Den summa flygbolaget återbetalar drar vi från vad vi har lagt ut för er flygbiljett, resterande måste ni betala.

Skulle flyget bli inställt så man får flytta på hela resan så ansvarar inte Baltic Express Buss för återbetalning av den del på hotell, restauranger, utflykter och annat som ingår i paket resan, dock så kommer vi att återbetala allt som Baltic Express Buss kan få tillbaka eller avstå ifrån att betala förutom bokningsavgiften, 300 kr/person.

Avbokning gällande dom delar i Polen så som Hotellet, utflykterna, busshyran, restaurangerna, guiderna etc (Allt utom flyget som ej är återställningsbart).
Vid en avbokning så returnerar vi allt som vi kan få tillbaka utom 300 kr i bokningsavgift. Skulle resan inte vara betald men bokad och sedan avbokad så fakturerar vi kunden den summan som vi måste betala plus 300 kr i avbokningskostnad.

Flyget går ej att avboka om ni inte köpt något avbokningsskydd och är näst intill omöjligt även då. Om ni köpt avbokningsskydd då är det flygbolaget som avgör vad ni får tillbaka. Det är ni som måste kontakta flygbolaget och ange anledningen till att ni avbokat.
Den summan som flygbolaget återbetalar drar vi från vad vi har lagt ut för er flygbiljett, resterande måste ni betala.

Beroende på hur många som ni är som reser tillsammans så kan man i bland avboka några enskilda resenärer, ex om ni är 30 och två blir sjuka.

Det är alltid tiden på flygbiljetten som gäller oavsett vad som står i resplanen. Detta på grund av att det finns så många flygbolag att välja mellan.

www.polenresor.se

Uppdaterad 2018.09.30

KONTAKT.
Anders Lundgren:
Tfn: 010 495 81 28.

info@polenresor.se
www.polenresor.se