Hotellpaket i Polen

Med våra hotellpaket i Polen får du mycket valuta för pengarna.

I våra paket ingår en bekväm resa och det antal övernattningar som ni önskar.

Med flyg från Stockholm / Göteborg / Malmö / Köpenhamn och Oslo, samt med färja från Nynäshamn, Karlskrona och Ystad om ni väljer att köra själva. Vi hjälper er med att boka flyg och färjebiljetten också. Sedan vi startade med Polenresor 1993 så har vi nu perfekta samarbetspartners i Polen så resorna är mycket smidiga och väl valda. Nedan så ser ni några förslag på våra hotellpaket. Har ni hittat ett annat hotell som ni vill bo på så maila oss namnet.

Hör av dig till oss med dina önskemål så skräddarsyr vi en resa åt er.

Ni kan välja mellan att flyga eller att köra själv. Flyger gör ni från Stockholm / Göteborg / Malmö / Köpenhamn och Oslo. Om ni föredrar att köra skälv så åker ni med färjan från Nynäshamn / Karlskrona / Ystad / Malmö eller Trelleborg.

Hotellpaket – Krakow

KRAKÓW
Krakow kallas ofta Polens pärla och det är inte svårt att förstå varför. Den polska staden har en mysig medeltida stadskärna där barer och caféer ligger tätt på kullerstenbelagda gator. Här finns något för alla, ett rikt kulturliv, ett pulserande nattliv och inte minst den prisvärda shoppingen som gör Krakow till en klart lysande stjärna bland resmålen du bara måste besöka.
Utflykter som ni kan lägga till är bland annat Auschwitz / Saltgruvan / Schindlers fabriken osv. På denna resa så kan man även välja Hel eller Halvpension.
MER OM KRAKÓW

Hotellpaket – Gdansk

GDANSK
Strand häng på sommaren och rena sagolandet på vintern. Polska Gdansk har blivit en alltmer populär turiststad – och av förklarliga skäl. Sedan länge har Gdansk varit känd för sitt kulturliv men nu på senare år lockas vi också av fantastiska stränder och inte minst den sagolika julmarknaden som huserar i staden. Mysiga små gator som kantas av höga, färgglada hus, ett rikt kulturliv och inte minst en mycket prisvärd shopping har gjort Gdansk till ett synnerligen populärt turistmål.
MER OM GDANSK

Hotellpaket – Warszawa

WARSZAWA
Polens huvudstad Warszawa är verkligen en blandning av gammalt och nytt. Man håller traditioner vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra världskriget genomled staden en enorm förstörelse. Men tack vare ett stort engagemang hos inte bara lokalborna utan hela landet så gick staden igenom en omfattande renovering och uppbyggnad. Idag finns det nästan inga spår kvar av kriget och Warszawa har på nytt blivit ett kulturellt och historiskt centrum. MER OM WARSZAWA.

Hotellpaket – Szcecin

SZCZECIN
Den livliga huvudstaden i Västpommern är en stor hamnstad med en fascinerande historia. Staden byggdes vid den plats där floden Oder flyter in i Oderlagunen och erbjuder en fängslande kombination av gammalt och nytt att upptäcka för besökare. Szczecin kallas även för Nordens Paris. Stadens tre stora torg vilka sammanlänkas via ett radiellt mönster av gator har utformats med den älskade franska huvudstadens torg som förebilder. Många besökare antar att Szczecin ligger vid havet – en ganska rimlig förväntning av huvudstaden i en provins som skryter med en kustlinje på 185 kilometer – men det kan inte vara mer fel. Däremot ligger den vid floden Oder, en flod vars skönhet som i all rättvisa endast kan beskrivas som majestätisk. MER OM SZCZECIN

Hotellpaket – Wroclaw

WROCLAW
Wroclaw i Polen är en stad fylld av vackra och färggranna hus. Här kan man strosa i historiska miljöer, njuta av vällagad polsk mat, paddla i floden Oder och kanske ge sig av på jakt efter stadens alla små statyer av dvärgar. Här är våra bästa tips till Wroclaw i Polen. Wroclaw är Polens fjärde största stad och en av de vakraste också. Marknadstorget i Gamla stan kan sägas utgöra hjärtat i Wroclaw. Här står de vackra byggnaderna tätt, och det är också gott om restauranger, pubar och caféer. I september var det nästan 28 grader varmt och stämningen var på topp. MER OM WROCLAW

[contact-form-7 id=”7788″ title=”Golf Norra Polen”]